ENGAGE ROTARY, CHANGE LIVES ROTARY INTERNATIONAL

Ročník 2015

Pozvánka na závod

Fotografie z Hradce Králové

Fotografie z Pardubic

I 8. ročníku dětského maratonu World Marathon Challenge se zúčastnily školy z České republiky. V kategorii smíšených družstev s věkovou hranicí 13 let se u nás závodu účastnily 4 základní školy z Pardubic a 4 základní školy z Hradce Králové.

Štafeta na maratonskou vzdálenost byla v obou městech odstartována ve středu 7. října 2015 v 10 hodin na královéhradeckém stadionu TJ Sokol a na pardubickém Městském atletickém stadionu.

V Hradci Králové se účastnily již tradičně   Josefa Gočára, ZŠ Sever, ZŠ Štefánikova a ZŠ Štefcova. V Pardubicích letos vyběhly opět 4 základní školy ZŠ Polabiny 2, ZŠ Spořilov, ZŠ Staňkova a ZŠ Studánka.

Rovněž letos nám přálo počasí a Dětský maraton se konal v ideálních běžeckých podmínkách. Vítězné škole ZŠ Sever chybělo jenom 8 sekund k překonání dvouhodinové hranice.

Rotary Club Hradec Králové by tímto rád opět velmi poděkoval školám a jejich zástupcům za účast a pochválil závodící děti, jejichž nasazení a sportovní výkony byly obdivuhodné. Zároveň děkuje i magistrátům Hradce Králové a Pardubic za podporu při pořádání této akce.

Výsledky závodu můžete nalézt zde:
http://www.competitioncentre.net/results?leagueCode=wmc

Škola Čas (hh:mm:ss) Město
ZŠ Sever 2:00:08 HK
ZŠ Štefcova 2:07:57 HK
ZŠ Štefánikova 2:08:39 HK
ZŠ Josefa Gočára 2:11:44 HK
ZŠ Staňkova 2:12:34 PCE
ZŠ Spořilov 2:13:30 PCE
ZŠ Polabiny 2 2:17:25 PCE
ZŠ Studánka 2:18:46 PCE